Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009


Στην παγκόσμια βιβλιογραφία εκτός άλλων υπάρχουν και «βιβλία» τα οποία προσφέρουν ατελείωτες στιγμές γέλιου.Πάρτε μια γεύση, μέχρι να καταφέρω να το κάνω όλο upload γι όσους ενδιαφέρονται..(εδώ είναι το αρχείο)
Θησαυρός πραγματικός!

4 σχόλια:

arsene είπε...

το χω το χω!!!
χαχαχα

Mr_Kite είπε...

χεχεχε!!

Επιφυλάσσομαι γι ακόμη 2 διαμάντια..

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που με φοβίζει εμένα είναι ότι αυτό το πραγματικά υπέροχο βιβλίο α) γραφτηκε όσο πρόσφατα όσο το 1927 και β) έχει βούλλα του πανεπιστημίου της Κρήτης....με λίγα λόγια μια ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ (pun intended) ΤΟΣΟ κοντά (βλ.1927) και τόσο εδραιωμένή (βλ. πανεπιστήμιο)...απορώ τι μαλακίες καταπίνουμε (ούφφου pun πάλε)την σήμερον ημέρα κανονικά και με την βούλλα...Scary stuff.

Mr_Kite είπε...

Χωρίς να θέλω να ακουστώ σαν συνήγορος του πανεπιστημίου Κρήτης αλλά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο βιβλίο θα μελετάται όπως μελετούνται π.χ. οστά μετά από ανασκαφές(εξάλλου το παν. Κρήτης ξεκίνησε να λειτουργεί μόλις το 1977-78).
Σαν απολιθώματα δλδ που μαρτυρούν στοιχεία και δεδομένα μιας άλλης εποχής (και στην περίπτωσή μας, μας βγάζει και γέλιο φυσικά).

Φυσικά θα μου πεις, τότε όταν πρωτογράφτηκε αυτό μάλλον δεν έβγαζε γέλιο.Εδώ θα συμφωνήσω..φυσικά οι υποψιασμένοι του 1901(όχι 27) όταν θα διάβαζαν στην εισαγωγή περί "υπέρτατου Πλάστη","η θήλυ που εξήλθεν εκ της πλευράς του πρωτοπλάστου" κι άλλα συναφή ε το μυαλό τους δεν θα τους άφηνε να επενδύσουν και πάρα πολλά στην επιστημονικότητα του βιβλίου.
Ποια πλευρά τώρα και ποιος πρωτόπλαστος..

Της μαλακίας το ανάγνωσμα
πρόσχωμεν..!! :)

GreekBloggers.com ��������� ��� �������� blogs.
 

blogger templates | Make Money Online