Παρασκευή, 4 Απριλίου 2008

Καμιά φορά οι σκέψεις που τόσο βαθυστόχαστα νομίζεις ότι έχεις κατακτήσει δεν είναι τίποτα άλλο από μια μεγάλη πλάνη.Και τί εννοώ όταν λέω πλάνη;Απλά η πεποίθηση ότι κατέκτησες κάτι σπουδαίο,αυτό ακριβώς...Η βολική αλήθεια η οποία κάθε φορά σε εξυπηρετεί η οποία δεν μπορεί παρά να είναι κάτι παροδικό.Κάτι ψεύτικο που σου δίνει απλά το δανεικό της στιγμής.

Σε μια φάση αυτό το δανεικό θα γυρίσει προς τα σε και θα είναι πιο απαιτητικό.Θα ζητά πιο πολλά απ' αυτά που του είχες δώσει στην αρχή.

Και επειδή οι περισσότεροι από εμάς έχουμε χαμηλό «κασέ» απλά θα έλεγα:την στιγμή που θα έχουμε νιώσει αυτή την πλάνη να μας κατακλύζει να είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ψευτιά,μια φενάκη,ένας αστεϊσμός του μυαλού.

Τα αστεία είναι πάντα διασκεδαστικά!.Απλά να ξέρουμε όλοι πότε γινόμαστε ανέκδοτοι και πότε ανεκδιήγητοι.

1 σχόλια:

BloodByTheJukebox είπε...

Αυτή είναι η δουλειά τους... ενα μέσο αυτοσυντήρησης, κάτι να ξεχνιόμαστε απο το πολύ αυτομαστίγωμα, ή ακόμα και άλλοθι για ακόμα περισσότερο, ανανεωμένο και ενισχυμένο αυτομαστίγωμα. Προσωπικά, ως μόνιμος κάτοικος της αυταπάτης, επιβεβαιώνω ότι το τίμημα είναι ακριβό, κι επειδή έχει μαζευτεί πολύς κόσμος εδώ κάτω, να πάτε αλλού διακοπές.

"We are all born mad. Some remain so."
Samuel Beckett

GreekBloggers.com ��������� ��� �������� blogs.
 

blogger templates | Make Money Online