Τρίτη, 8 Ιουλίου 2008«...διαλεκτική με τους "δρόμους"!»Καλό του ακούστηκε σαν τίτλος,σαν ιδέα-μια συζήτηση,μια επικοινωνία,μια διαφωνία,μια απόφαση.
Πάντα ξέρει όμως ότι κάτι τέτοιου είδους ιδέες χάνονται απ' το μυαλό του.Κάπου κολλάνε και χάνουν τον δρόμο!Αστείο του φαινόταν.
Τραγικό και αστείο, όπως κάθε στιγμή της ζωής του.Τουλάχιστον έτσι την αντιλαμβανόταν αυτός, και σ' αυτό δεν έπαιρνε από λόγια.Βολευόταν με κάτι τέτοια "μαξιλάρια" αν και γνώριζε πολύ περισσότερα.

Αυτός -ή μπορεί να ήταν κι αυτή δεν θυμάμαι-γοητευόταν,φούντωνε,παθιαζόταν και... έσβηνε την αμέσως επόμενη στιγμή.Πλέον το είχε συνηθίσει, σαν το τσιγάρο, και οι πουτάνες οι συνήθειες δεν ψοφάνε εύκολα.
Σκοπός πλέον να βρει την "πέμπτη ουσία".Είχε κάπου ακούσει γι αυτήν κι αποφάσισε να τη ψάξει.Καλά καλά δεν ήξερε τι ήταν, αλλά την ήθελε.Ψάχνοντας κάποτε στα βιβλία του-απ' αυτά είχε πολλά-σημείωσε: «να ψάξω για πέμπτη ουσία,θεραπεία απ' τη ζωή».Η πλέον κατάλληλη ώρα είναι τώρα,συλλογίστηκε και ξεκίνησε να το αναλύει στο μυαλό του...Τι το ήθελε;

Μοιραία το επόμενο πράγμα που τον απασχολούσε,το φαγητό και το ότι είχαν περάσει μήνες απ' την τελευταία φορά που απόλαυσε ένα Pepper Steak-rare με φρέσκα λαχανικά και κόκκινο κρασί...

GreekBloggers.com ��������� ��� �������� blogs.
 

blogger templates | Make Money Online