Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2009


Επιστρέφοντας σπίτι μετά από αυτές τις γνωστές κούρσες μέσα στην πόλη (οι οποίες τις περισσότερες φορές δεν έχουν κανένα νόημα αφού αυτό για το οποίο βγήκες ευθύς εξαρχής δεν πραγματοποιείται για χίλιους διαφορετικούς λόγους...τελοσπάντων), κουρασμένος όπως ήμουν δηλαδή, έπεσα πάνω στο εν λόγω πρωτοσέλιδο.

Για ακόμη μια φορά, η υποκρισία και η επιλεκτική μνήμη σε όλο της το μεγαλείο!!
Προσπαθεί η καημένη η εφημεριδούλα να κριτικάρει, να μιλήσει αντικειμενικά, να βγάλει ρε παιδί μου την αλήθεια στο "φως" (ξέρετε, αυτό με τον καρκίνο του δέρματος..) αλλά παραβλέπει με εκπληκτικό θράσος έναν ολόκληρο Δεκέμβρη,ναι ναι αυτόν πριν τρεισήμισι μήνες!
Ένα Δεκέμβρη και μιαν εξέγερση η οποία έθεσε, κατά κύριο λόγο,κοινωνικά ερωτήματα αλλά συνάμα έδωσε κι απαντήσεις, ειλικρινείς και ρεαλιστικές.
Προσπαθούν, γι ακόμη μια φορά, επιδεικτικά να τον/τις παραβλέψουν, κάνοντας τις πάπιες νομίζοντας έτσι πως θα εξορκίσουν το "κακό" στον καιάδα της λήθης..

Ευτυχώς, όσο φιλότιμες κι αν είναι οι προσπάθειές σας,ο Δεκέμβρης στην μνήμη γράφτηκε με πύρινα γράμματα.
Οι συνειδήσεις που ξεπήδησαν μέσα από αυτό τον μήνα όχι μόνο είναι ανθεκτικές σε τέτοιου είδους αστική προπαγάνδα αλλά είναι έτοιμες να συμπαρασύρουν μαζί τους κι άλλες, οι οποίες αγωνιούν με τον πιο αυθεντικό τρόπο για την αλήθεια..

Αυτήν που προφανώς "ξεχάσατε" πώς γράφεται!!

GreekBloggers.com ��������� ��� �������� blogs.
 

blogger templates | Make Money Online